muziek integratie android auto

Muziek integratie in uw Auto

U heeft misschien wel de nieuwste Mobiele telefoon met allerlei mogelijkheden, Navigatie, Spotify, Bleutooth noem te maar op. Als u een wat oudere auto heeft is het vaak niet mogelijk om hier ook tijdens het autorijden gebruik van te maken. Daarvoor zijn diverse oplossingen.

 

Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verschillende mogelijkheden om uw mobiele telefoon met uw auto te koppelen.

Wilt u weten wat de evt. Mogelijkheden van Muziek integratie in uw auto zijn?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.

  Een FM Transmitter is een goedkope oplossing om muziek vanaf uw mobiele telefoon of usb-stick af te spelen over de radio van uw auto. De FM Transmitter word in de sigaretten aansteker plug van uw auto geplaats. Deze word aangesloten op uw telefoon of usb stick. Op de FM transmitter word een frequentie gekozen, waarna u de autoradio afstemt op de zelfde frequentie hierdoor word het geluid van uw telefoon nu afgespeeld op uw autoradio.

  Vervangen orginele Autoradio

  autoradio vervangen

  Vervangen van de orginele Autoradio

  U kunt er ook voor kiezen om de orginele autoradio te vervangen voor een aftermarket model. Een nieuwe Autoradio biedt diverse mogelijkheden voor het koppelen met uw mobiele telefoon. Alle autorado’s die wij verkopen beschikken over een aux en USB aansluiting.

  Autoradio met bleutooth

  Wanneer u kiest voor een autoradio met bleutooth kunt u uw telefoon draadloos koppelen met de autoradio een ander voordeel is dat deze autoradio’s beschikken over een ingebouwde carkit waardoor u er tevens handsfree mee kunt bellen.

  Bleutooth interface

  dension

  Interface gebruiken

  Met een interface Koppeld uw mobiele telefoon met behoud van de orginele autoradio dit is bijvoorbeeld handig wanneer u in een lease auto rijd of wanneer het orginele systeem te kostbaar is om te vervangen.

  Er zijn diverse interfaces op de markt verkrijgbaar naast Bleutooth koppelingen zijn er ook interfaces die het mogelijk maken om DAB+ te ontvangen met het orginele systeem.

  Wilt u weten of er voor uw auto ook een interface bestaat vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in.

  MENU