rittenregistratie inbouwen

Fleetloqator Rittenregistratie

Waarom zou u investeren in Telematica? Omdat dit talloze voordelen biedt. Voor elke ondernemer of bedrijf zijn de voordelen verschillend. Voor de een ligt de nadruk op rittenadministratie en fiscale bijtelling, de ander wil inzage in de bewegingen van het wagenpark. Weer anderen willen weten welke chauffeur rijdt op welk voertuig en verzekerd zijn van een juiste doorbelasting van de kilometers naar de klanten. Ook laadruimtebeveiliging of melding van brandstofdiefstal kunnen argumenten zijn om te kiezen voor Fleet Loqater. Maar wat al deze voordelen gemeen hebben, is dat ze uw werkdruk verlichten, uw bedrijfsvoering kosteneffectiever maken en uw service verhogen.

Uw voordelen:

Wilt u weten wat de inbouw van een Rittenregistratie systeem voor uw Auto kost?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt vrijblijvend een offerte op maat.

  Locatiebepaling

  Volg uw wagenpark real time zonder zelf maar een positie te hoeven opvragen. Het platform laat de verplaatsingen van al uw voertuigen live zien. Daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen! Gebruiksgemak staat bij Fleet Loqater voorop!

  Maatwerk

  Fleet Loqater levert niet alleen standaard producten en diensten maar desgewenst ook maatwerk. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een koppeling ziet met uw planningsoftware. Of dat u heel specifieke informatie wilt ontvangen. Geen enkel probleem, we regelen het!

  Gebruiksgemak

  Het beste systeem is het systeem dat ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Zodra iets te ingewikkeld is, haakt men af. Daarom heeft Fleet Loqater een platform ontwikkelt dat u intuïtief bedient. Waardoor werken met een voertuigvolgsysteem ook gewoon leuk wordt. In een ommezien maakt u zelf gratis rapportabonnementen aan met daarin de voor u relevante data. Deze worden automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks naar uw emailadres gestuurd. Eenmaal ingesteld hoeft u daar niets meer voor te doen.

  Tijdbesparing

  Wordt er op tijd geleverd? Is de monteur op tijd bij de klant? U weet het. Zonder handmatige administratie maar compleet geautomatiseerd. Eén keer uw voorkeuren instellen en u krijgt de data overzichtelijk in uw mailbox, in de door u gekozen frequentie en een door u gekozen bestand (Excel, PDF of CSV).

  Betrouwbaar

  Wanneer u kiest voor een voertuigvolgsysteem van Fleet Loqater dan moet u daar ook 24/7 op kunnen vertrouwen. Wij werken daarom uitsluitend met hardware van gerenommeerde Amerikaanse merken. Onze jarenlange ervaring wijst uit dat we hierin de juiste partners hebben gevonden. Betrouwbaarheid is voor ons belangrijker dan een snelle voordeelaanbieding.

  Uitstekende service

  Iedereen belooft een uitstekende service. Maar wordt u in de praktijk wel snel geholpen en zijn de oplossingen adequaat? Van wat wij horen in de markt, blijkt aandacht toch vaak een sluitpost. Wij willen ons hierin graag onderscheiden en doen er alles aan om u te verrassen met een service waar u blij van wordt.

  Snel rendement

  Uit ervaring weten we dat een voertuigvolgsysteem van Fleet Loqater het rendement van uw bedrijfsvoering direct verhoogt. Veel van onze klanten gaven aan hun investering in Fleet Loqater binnen 6 tot 8 maanden te hebben terugverdiend. Sommigen zelfs nog sneller! We rekenen graag met u uit wat uw terugverdientijd kan zijn.

  Sluitende ritregistratie

  Niets is vervelender dan een rittenadministratie die niet sluitend is. Fleet Loqater heeft het proces zo ingericht dat systeemfouten niet voorkomen en de kans op menselijke fouten tot het absolute minimum is teruggebracht. Het resultaat? Een rapportage die voldoet aan de eisen van De Belastingdienst.

  Drie modules. Dus ook de ideale voor u!

  De ene onderneming is de andere niet. Wat is uw behoefte? Fleet Loqater stelt u in staat díe diensten af te nemen die voor u van belang zijn. Dat doen we met een handige opbouw van onze dienstverlening in vier modules die per module meer features en services bevatten. Van Fleet Basis tot Fleet Premium. De modules zijn zo samengesteld dat er voor elke klant (van klein tot groot) een module is, die bij de bedrijfsvoering past. Daarbij zijn de modules desgewenst uit te breiden met add-ons. Ook kunt u, wanneer u gaandeweg het nut van Fleet Loqater leert waarderen, uw bestaande module opwaarderen.

  prijzen-ritregistratie

  De verschillende services toegelicht

  europa

  Europese dekking

  Fleet Loqater garandeert Europese dekking. Ideaal voor klanten die veel in het buitenland rijden want hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook is de informatie altijd en overal beschikbaar.

  realtime

  Real time volgen

  Bij Fleet Loqater krijgt u real time inzage in uw wagenpark. Uw voertuigen worden hierbij geprojecteerd in Google Maps. Deze kaart biedt u diverse opties om de voor u ideale weergave te kiezen. Real time verkeersinformatie en zelfs het actuele weer behoren tot de mogelijkheden.

  contactaanuit

  Start-Stop adressen

  Fleet Loqater laat u eenvoudig zien wanneer een voertuig start en stopt. Wij tonen het vertrek -en aankomstadres, de vertrek-en aankomst tijd, de snelheid en de afgelegde afstand. U kunt desgewenst elke willekeurige rit als animatie afspelen.

  prive

  Privé-Zakelijk

  Met een privé-zakelijk schakelaar kunnen ritten heel eenvoudig als privé dan wel zakelijk worden aangemerkt. Privé ritten worden hierbij afgeschermd waardoor de Fleet Manager geen bestemmingen te zien krijgt. De rapportages van Fleet Loqater verzekeren u van een sluitende kilometerregistratie conform de richtlijnen van De Belastingdienst.

  app

  Gratis App

  Fleet Loqater biedt klanten een gratis app voor Android, IOS en Windows om de fiscale kilometerregistratie goed te managen. Deze applicatie is alleen geschikt voor vaste berijders van een voertuig. Uiteraard worden eventuele aanpassingen, die uw berijder doorvoert in de app altijd gesynchroniseerd met uw fleet account.

  zone

  Zone-afbakening

  Zones zijn elektronische ‘hekwerken’ waarmee u zelf een gebied of plaats in verschillende vormen kunt afbakenen. Wanneer een voertuig zo’n zone binnenkomt of verlaat, ontvangt u (of wie u maar wilt) hiervan een melding. Zone-afbakening is nuttig voor bedrijven die projecten voor derden uitvoeren en aan hen de uren of kilometers moeten toeschrijven. Daarnaast kunnen zones uit veiligheidsoverwegingen worden ingesteld.

  draaiuren

  Draaiuren

  Wat zijn precies de draaiuren die uw voertuigen of machines maken? Met natte vingerwerk is niemand gediend. U zou hierdoor de verkeerde kosten kunnen doorberekenen, maar ook voor uw onderhoudsplanning is deze kennis van belang. In de praktijk blijkt dat het aantal draaiuren steevast te laag wordt ingeschat.

  rooster

  Werkroosters

  U kunt werkroosters maken en aan voertuigen toewijzen. Zo kunt u bepalen hoe efficiënt uw voertuigen worden gebruikt en of er buiten de opgegeven werktijden ongeautoriseerd gebruik van wordt gemaakt. Stel, u wilt niet dat uw medewerkers na zessen en in het weekend het bedrijfsvoertuig gebruiken. Het werkrooster waarschuwt u per mail of SMS wanneer hiervan toch sprake is. Zo kunt allerlei gebeurtenissen selecteren in het werkrooster.

  rapportage

  Rapportage

  De beheersbaarheid van uw logistieke stromen en vervoerskosten staan of vallen met relevante data. Fleet Loqater biedt een bijzonder goede rapportagemodule die veel standaard rapporten kent. U hoeft slechts eenmalig de parameters in te stellen waarna elk rapport automatisch op een door u gewenst moment aan u wordt gemaild. In Excel, PDF of CSV.

  snelheid

  Snelheidsmonitoring

  Een van uw voertuigen krijgt een boete voor te hard rijden. Was dit een ongelukkig incident of het topje van de ijsberg? Fleet Loqater vertelt het u want van elk voertuig worden de rijsnelheden bijgehouden.

  fleetsecure

  Privacy

  Fleet Loqater krijgt heel veel data binnen van verschillende klanten. Vanzelfsprekend gaan wij zeer zorgvuldig om met de verzamelde gegevens. Al deze gegevens worden beveiligd opgeslagen in de meest moderne datacentra van Nederland. Zij voldoen aan alle eisen betreft wet-en regelgeving en zijn eveneens gecertificeerd. Fleet Loqater zal nimmer deze gegevens aan derden doorspelen want wij respecteren de privacy van onze klanten en haar bestuurders. Fleet Loqater committeert zich aan de Privacy Gedragscode Keurmerk Ritregistratiesystemen.

  aanuit

  Startonderbreking op afstand

  Verhuur- en shortlease bedrijven hebben nog wel eens te maken met klanten die niet of steevast te laat betalen. Hun auto’s voorzien wij van een startonderbreker waarmee de auto op afstand stil kan worden gezet. Als waarschuwing of ten behoeve van een terughaalactie. Zo blijft u te allen tijde de baas over uw bezit. Ook bij diefstal biedt een startonderbreker uitkomst!

  gekoeld

  Gekoeld transport

  Klanten die gekoeld transport van u afnemen, willen zeker weten dat hun producten onder de juiste condities worden vervoerd. Met Fleet Loqater kunt u met heldere rapportages aantonen wat het temperatuurverloop was. Meerdere hoogkwalitatieve sensoren monitoren de temperatuur voortdurend. De chauffeur (en u) kunnen zelfs een melding krijgen als de temperatuur onder een aangegeven waarde komt, zodat adequaat kan worden gereageerd.

  id

  Chauffeursidentificatie

  Tegen een minimale investering weet u precies welke berijder op welk voertuig rijdt. Hierbij krijgt het voertuig een klein kastje (de ID-herkenner) en elke berijder zijn eigen tag (plastic sleutel). Even de sleutel tegen het kastje drukken en Fleet Loqater registreert de berijder en koppelt de rij-informatie aan hem.

  brandstof

  Brandstofdiefstal

  Het komt helaas regelmatig voor dat brandstof uit bedrijfsauto’s wordt afgetapt. Dat is niet alleen vervelend vanwege de kosten maar ook vanwege het feit dat u dan waarschijnlijk een slecht willende medewerker in dienst heeft. U kunt deze ongewenste situatie zo snel mogelijk keren dankzij sensoren die u op de hoogte houden van het brandstofniveau. Bij een snelle daling hiervan ontvangt u meteen een melding.

  archief

  Archivering gegevens

  Desgewenst bewaart Fleet bewaart tegen een geringe vergoeding al uw gegevens op gecertificeerde servers of in de Cloud. Handig, in geval u deze ooit zou moeten overleggen aan derden. Dit betreft vertrek- en aankomsttijden en adressen (alleen van de zakelijke kilometers!), afgelegde afstand, snelheden, eventuele omrij kilometers en opmerkingen die bij ritten zijn gemaakt.

  MENU