john gold cruise control

WAT IS EEN CRUISE CONTROL

Een Cruise Control inbouwen in uw auto? Laat het over aan de professional. Bij Carview vakkundig ingebouwd tegen een schappelijke prijs in elk merk en type auto, gratis vervangend vervoer.

Laten we het de persoonlijke snelheids-assistent noemen. Met een druk op de knop stelt u de gewenste snelheid in, zodat uw voet van het gaspedaal kan en de aandacht volledig bij het verkeer is. De cruise control houdt de snelheid vast waardoor snelheids-bekeuringen kunnen worden voorkomen. Ontspannen rijden en ontspannen aankomen dus, ook met de caravan of aanhangwagen.
Tegen een kleine meerprijs monteren wij een Cruise Control met 2 Memorie standen, hiermee kunt u een vooraf ingestelde snelheid selecteren bijv 50 en 80km per uur.

Betrouwbaar en getest: Veilig product

En wanneer u een comfortabele cruise control in uw auto wilt hebben, dan wilt u de beste: LiteON Cruisecontrol. Een cruise control waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat. Specifiek ontwikkeld voor uw auto door in cruise control gespecialiseerde technici. Gekeurd door gerenommeerde instanties. Want als het om uw auto gaat, dan wilt u de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

OFFERTE AANVRAGEN

Vul onderstaand formulier in en wij maken een passende offerte voor u.

  Werking van de Cruise control
  U stelt zelf de snelheid in die het voertuig moet aanhouden. U doet dit met een bediening op uw dashboard, stuurkolom of middenconsole. U kunt daarmee:
  * De snelheid die u op dat moment rijdt, vastleggen. De cruise control zorgt er vervolgens voor dat u die snelheid blijft rijden zonder dat u daar met het gaspedaal iets aan hoeft te doen.
  * Deze cruise snelheid verhogen of verlagen
  * De Cruise control uitschakelen
  * De laatst gereden cruise snelheid hervatten

  De cruise control schakelt onmiddelijk uit zodra u remt of het koppelingspedaal indrukt. U neemt daarna zelf de regie weer over. Uiteraard kunt u de cruise control ook handmatig uitzetten.
  Tegen een kleine meerprijs monteren wij een bedieningshendel met 2 memorie functie’s waarmee u vooraf de snelheid kan instellen.

  U kunt een keuze maken uit de volgende verschillende bedieningen:

  CM 22

  CM 1 Bediening

  Vanaf € 549,-

  cm-30

  CM 30 Bediening

  Vanaf € 549,-

  cm-35

  CM 35 Bediening

  Met 2 extra memorie functies

  Vanaf € 575,-

  cm-50

  CM 50 Bediening

  Met 3 extra memorie functies

  Vanaf € 599,-

  MENU