blackvue dashcam

BlackVue Dashcams

BlackVue is een innovatief dashcam merk met een wereldwijde erkenning van de meest kwalitatieve dashcams. Ingebouwde functies als Wi-Fi, Cloud verbinding, Nederlandse spraakbeleiding, GPS, uitstekende software/firmware ondersteuning en premium designs hebben BlackVue gepositioneerd als marktleider in high-end dashcams.

Een BlackVue dashboard camera is een betrouwbare “blackbox” voor uw voertuig welke steeds meer opduiken in het dagelijks leven van de automobilist.
Dankzij de uitstekende kwaliteit bent u verzekerd van bewijsmateriaal tijdens uw ritten zoals: videobeelden, geluidsopname, tijd/datum weergave, GPS locatie gegevens, G-kracht impacts, en snelheidgegevens.

 

  • BlackVue Dashcam DR590-2CH 16GB

    239.95
    De BlackVue Dashcam DR590-2CH is een premium voor en achter dashcam en maakt opnames in 1080 Full HD met 30 frames per seconde. De front camera heeft een 139° grote kijkhoek (achter is dit 140°). Tevens is de front camera voorzien van een Starvis beeld sensor, welke ook in zowel dag en nacht een goede kwaliteit biedt.
  • BlackVue Dashcam DR590-1CH 16GB

    139.00
    De BlackVue Dashcam DR590-1CH 16GB is een premium dashcam welke opnames maakt in 1080p Full HD, in combinatie met 60 frames per seconde. De camera maakt gebruik van een 2.1 megapixel Starvis CMOS sensor. Deze sensor zorgt voor betere en lichtere opnames in donkere omstandigheden.

AUTOVERZEKERING EN DASCHAM VOORDEEL:

Steeds meer autoverzekeraars juichen het gebruik van dashcams toe en vragen bij schade claims om video bewijsmateriaal.

De top 5 redenen waarom leest u hieronder:

– Dashcam bewijs kan zonder twijfels aantonen wanneer u onschuldig bent
– Claims worden sneller afgewikkeld in uw voordeel, dus minder bijkomstigheid van rompslomp en kosten
– U ontvangt eventueel teveel betaalde premie terug gebaseerd op video bewijs
– Behoud uw “No Claim” korting bij het bewijs van onschuld
– Ga met een veiliger gevoel de weg op wetende dat u altijd videobewijs bij de hand heeft