Welkom bij Carview Quality Center

Carview Quality Center is in 2000 opgericht door de huidige eigenaar Leo Corino.

Carview heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de inbouw van allerhande aftermarket oplossingen in uw auto. U kunt t niet bedenken of carview bouwt het in.

S.c.m. gecertificeerde Auto Alarmen, Car Audio, Cruise Control, Camerasystemen, Carkit’s, Parkeersensoren, Centrale Deurvergrendeling, Trekhaken etc.

icon-ab1

ALLES VOOR UW AUTO

Bij Carview vind u werkelijk alles voor uw auto ! Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment aan automotive producten, eigenlijk kunt u wel zeggen als wij het niet kunnen leveren bestaat het niet. Wanneer u iets specifieks zoekt neem geheel vrijblijvend contact met ons op wij zullen dan onze uiterste best doen om de juiste oplossing voor uw wensen te zoeken.

icon-ab2

QUALITY CENTER

Kwaliteit is waar wij voor staan, Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren welke producten het beste te gebruiken zodat u niet voor verassingen komt te staan. Ook in onze werkplaats gaan wij voor kwaliteit, onze gespecialiseerde monteurs leveren vakwerk.

icon-ab3

SNELLE LEVERING

Ons assortiment is zeer breed zo ook onze voorraad in ons magazijn in Oud-Beijerland, helaas is het onmogelijk om alles op voorraad te hebben. Maar dankzij ons ruime netwerk aan leveranciers kunnen wij snel leveren in bijna 90% van de gevallen kunt u rekenen op een levertijd van 1 a 2 werkdagen.

onze-winkel

Onze Winkel & Showroom

In onze winkel & Showroom vind u een ruim assortiment aan auto accessoires, Car Audio, Auto elektronica, Autopoetsmiddelen, Onderhoudsproducten, Aanhanger accessoires en meer…

Wilt u informatie over wat dan ook voor uw auto? wij informeren u graag geheel vrijblijvend

Onze winkel is 6 dagen per week geopend.

onze-werkplaats

Onze werkplaats

In onze werkplaats beschikken wij over professionele apparatuur voor het inbouwen van allerlei aftermarket oplossingen voor uw Auto, Camper, Bedrijfswagen of Boot. U kunt hierbij denken aan het inbouwen van:  Car Audio, Elektronica, Alarmsystemen, Carkits, Camera’s, Banden, trekhaken etc.

Onze werkplaats is 5 dagen per week geopend van maandag t/m vrijdag

onze-webshop

Onze Webshop

In onze webshop vind u werkelijk alles voor uw Auto! met meer dan 10.000 artikelen zijn wij 1 van de grootste webshops in Nederland op het gebied van Auto Accessoires, Car Audio & Elektronica, Autopoetsproducten en meer…. De producten uit onze webshop kunt u eenvoudig thuis laten bezorgen, afhalen in onze winkel of laten inbouwen in onze werkplaats.

Onze webshop is 24/7 geopend.

[ourteam title=”Ons Team” description=”Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar !” orderby=”modified” order=”ASC” numberposts=”3″ item_row=”1″ columns=”3″ columns1=”3″ columns2=”3″ columns3=”2″ columns4=”1″ speed=”1000″ autoplay=”false” interval=”5000″ scroll=”1″]

MENU