Car Audio Specialisten

Een beter geluid in uw auto? heeft u wel eens gedacht aan andere speakers, versterker of een subwoofer? wij geven u graag advies en bouwen het desgewenst voor u in.

Op het gebied van Car audio is de laatste jaren enorm veel kwaliteitsverbetering gerealiseerd, die ook in bestaande af-fabriek (originele) systemen een grote vooruitgang kunnen betekenen. Door bijvoorbeeld de originele speakers te vervangen voor speakers met een hoger kwaliteitsniveau of door het toevoegen van een subwoofer in het audiosysteem, krijgt het luisteren naar muziek of radio een heel andere dimensie.

Niet tevreden over het geluid in uw auto?

Wanneer u niet tevreden bent over het geluid in uw auto, zijn er verschillende mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren.

Zo helpt het vaak al enorm om de bestaande orginele speakers te vervangen. Naast het vervangen van de speakers is er ook de mogelijkheid van het versterken van het bestaande audio systeem d.m.v. een versterker. Plaatst u bij de versterker als extra een subwoofer dan zal de beleving van muziek in de auto compleet veranderen. Onderstaand vind u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Speaker Upgrade

Het vervangen van de bestaande speakers in uw auto is de meest simpele en doeltreffende verbetering van de geluids kwaliteit in uw auto.
Het vervangen van de speakers is de meest voordelige oplossing.

Versterker inbouwen

Naast het vervangen van de orginele speakers kunt u de geluidskwaliteit in uw auto aanzienlijk verbeteren door er een versterker in te plaatsen, Omdat een autoradio een beperkt vermogen heeft is het plaatsen van een versterker een zeer zinvolle aanvulling. Een versterker geeft ook op een laag volume een aanzienlijke verbetering aan de geluidskwaliteit.

car-audio-upgrade

Hifi Upgrade

Voor de echte muziekliefhebber advieseren wij een hifi upgrade. Een maatwerk oplossing gebaseerd op uw specifieke wensen en budget. Bij een Hifi upgrade kunt u kiezen uit een ruim assortiment hoogwaardige luidsprekers en versterkers evt. gecombineerd met een subwoofer. Ook plaatsen wij indien gewenst dempingsmateriaal tegen resonantie.

Subwoofer

Elke audio upgrade is te combineren met een subwoofer, je hoeft hierbij niet persee die speakers te vervangen. Het plaatsen van een losse subwoofer is ook mogelijk. Vroeger bestond een subwoofer uit een grote houtenkist die in de kofferbak werd geplaatst waarna er geen plek meer was voor de boodschappen.
Tegenwoordig bestaan er een stuk kleinere modellen die bijv. onder je stoel of op de plaats van je reserve wiel geplaatst kunnen worden.

bmw-audio-upgrade

Opzoek naar een Audio Upgrade voor uw auto?

Vul onderstaand formulier in, u ontvangt dan z.s.m. een vrijblijvende offerte.

    MENU