achteruitrijcamera laten inbouwen

Achteruitrijcamera inbouwen

Een achteruitrijcamera laat u inbouwen door Carview Quality Center. Wij beschikken over een ruim assortiment aan elektronica producten en een profesionele werkplaats waar wij montagewerkzaamheden met de grootste zorg voor u uitvoeren. Onze gespecialiseerde medewerkers volgen de ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive op de voet. Mede hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat.

Camera systemen:

Achteruitrij onderbouwcamera incl. 5inch beeldscherm links op het dashboard gemonteerd incl. montage en kleinmateriaal vanaf €399,-

Evt. met kentekenplaatcamera vanaf: €479,-

Diverse mogelijkheden

Achteruitrijcamera inbouwen: ruime keuze uit diverse modellen
Wilt u een achteruitrijcamera laten inbouwen in uw wagen dan bieden wij u een ruime keuze uit diverse achteruitrijcamera’s. Een losse camera of een camera geïntegreerd in de kentekenverlichting. De camera’s kunnen met en zonder beeldlijnen worden geleverd. Met behulp van deze lijnen kunt u eenvoudig de afstand tussen uw auto en een object dat u nadert bepalen. De camera’s kunnen op originele systemen, after market systemen of op lossen schermen worden aangesloten.

Wilt u weten wat eenAchteruitrijcamera voor uw auto kost of heeft u een vraag?

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt  van ons z.s.m. een antwoord.

  TIPS & TRICKS

  Handige Tips & Tricks geschreven door onze monteurs, eenvoudig te begrijpen en ook nog eens leuk om te lezen. Dit alles om het shoppen bij Carviewshop nog leuker te maken.

   

  Bekijk alle Tips & Tricks

  inbouwen-autoradio

  Het inbouwen van een Autoradio

  Wat heb je allemaal nodig voor het vervangen van de orginele radio in je auto en waar moet je op letten tijdens het inbouwen van een nieuwe autoradio

  MENU