Wij bouwen alles in zelfs producten elders gekocht!

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van Aftermarket producten in uw Auto, Camper, Carvan, Bedrijfswagen en zelfs Boot. Het maakt ons niet uit of u de producten bij ons heeft aangeschaft of elders, Wij bouwen het graag voor u in!

Heeft u vragen?  bel: 0186 61 44 40

auto alarm inbouwen

Auto Alarm inbouwen

Uw auto is gestolen? Dat geeft een hoop gedoe en kosten. Daar denkt u dus liever niet aan. Toch kunt u dat beter wel doen, want jaarlijks overkomt dit menig bestuurder.

autoradio inbouwen

Autoradio vervangen

U wilt een nieuwe autoradio in uw auto maar heeft geen verstand van het inbouwen? wij helpen u hier graag mee!.

achteruitrijcamera inbouwen

Camerasystemen

Achteruitrijcamera ingebouwd in uw Auto, Bedrijfswagen of Camper ? Verhoog uw veiligheid en voorkom schade.

Audio upgrade

Audio Upgrade

Niet tevreden over het geluid in uw auto? Doe een Audio Upgrade! Hierbij vervangen wij uw speakers, plaatsen een versterker en desgewenst een subwoofer.

carkit inbouwen

Carkit inbouwen

Een carkit inbouwen is de ideale oplossing om veilig onderweg te kunnen bellen. Voorkom hoge boetes en verhoog uw veiligheid.

cruise control inbouwen

Cruise Controle

Een Cruise Control inbouwen in uw auto? Laat het over aan de professional. Bij Carview vakkundig ingebouwd tegen een schappelijke prijs in elk merk en type auto, gratis vervangend vervoer.

dashcam inbouwen

Dashcam Inbouwen

Geen twijfel meer over de schuldvraag na een aanrijding, Of schade aan uw auto tijdens het parkeren.

Titel parkeersensoren inbouwen Onderschri

Parkeersensoren

Er zijn veel sets parkeersensoren op de markt die u zelf in kunt bouwen. Echter komt er bij het inbouwen van parkeersensoren best het één en ander kijken.

ritregistratie inbouwen

Ritregistratie

Voor werkgevers is het ondoenlijk om een sluitende rittenadministratie bij te houden zonder GPS Volgsysteem. Door het verscherpte toezicht van de belastingdienst is de kans op een boete bij een niet sluitende rittenadministratie een groot risico.

muziek integratie in uw auto

Muziek integratie

Voor het afspelen van Bleutooth Streaming audio vanaf uw mobiele telefoon naar de orginele radio van uw auto.

multi media oplossingen

Multi media Interfaces

Voor het koppelen van uw telefoon voor het gebruik van Apple Carplay of Andoid auto op het orginele systeem van uw auto. Of kijk tv met ziggo go.

xenonverlichting inbouwen

Xenon verlichting inbouwen

Xenon verlichting inbouwen is een ingewikkelde taak. Wij raden aan om dit altijd door een professional te laten doen. Wanneer je de werkzaamheden niet goed uitvoert kun je kortsluiting veroorzaken in je auto en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.

MENU